Face The Machine

  

Inleder dagen med den här fantastiska videon! Hur kan denna koreanska superhit som visats nästan 300 miljoner gånger på Youtube ha undgått mig? Kommer enbart att lyssna på den hela dagen för att hamstra all energi jag kan inför ett magnifikt hat trick i skivspelande som jag inleder ikväll i Göteborg - eftersom jag imorse upptäckte att alla mina skivor står i en lägenhet i Bagarmossen vars ägare sitter på ett plan till Kanada. Fan också.

Nåväl. Det får gå. Har med mig datorn på jobbet och ska bränna som en galning innan jag sätter mig på en bar på Arlanda i eftermiddag och tar den traditionsenliga pre-flight-ölen tillsammans med Christoffer "jag har en Disfear-jacka" Röstlund. Ikväll spelar vi skivor på Galago och Novells stora fest på Pusterviksteatern mellan midnatt och 02. Det kommer bli grymt. Till skillnad från förra året, då Blod Eld Död släpptes på Bokmässan, kommer jag bara att vara i Göteborg i tolv hektiska timmar. Så planen ser ut såhär: Landa vid fem, åka direkt till mässan, dricka gratisvin på förlagsminglen, mingla järnet och leta efter nya roliga böcker, äta räkmacka i skybaren på Gothia, spela skivor, tvinga Christoffer att gå till vandrarhemmet, förhoppningsvis sova i alla fall några timmar innan tåget går 6.42 och sedan åka direkt till SVT och göra klart det första avsnittet av Kobra. Det blir ett spännande dygn det här!

Våra första två program handlar om domedagen och eventuellt kommer den här helgen bli min egen privata apokalyps. På fredag spelar jag och Christoffer sedan på Nalen där Püssy a Gogo arrangerar konsert med Pagan Altar, In Solitude och Degial. Det ser jag väldigt mycket fram emot. När min äldsta dotter såg affischen på stan så trodde hon att det var jag, haha.

För att toppa denna trippel spelar jag sedan på lördag kväll tillsammans med Viktor "Goatwolf" Gustafsson på Püssy igen. Fast denna gång på The Liffey för att fira att Beasts nya skiva är klar! Undergång spelar också. Kom kom alla människor!

Hejdå, nu går jag och övar på dansstegen till "Gangnam Style" i ren stresspanik.

av Ika Johannesson

2012-09-27

Kommentera