You Can’t Put Your Arms Around A Memory

  


Bloggen är åter vid liv efter ett par månaders idisslande, hej hej! Under tiden har vi hunnit lämna pocketversionen av Blod Eld Död till tryck och om allt går som det ska är den i butik på måndag den 17 december. Och om allt går som det ska så blir dokumentärfilmen Looking For Johnny också klar någon gång inom en snar framtid. Det hoppas jag i alla fall innerligt. Om man vill hjälpa till att finansiera den så kan man göra det HÄR. De har fått ihop drygt 10 000 dollar, men verkar behöva 25 000. En bra julklapp kanske? God jul, du är härmed med och finansierar en Johnny Thunders-doku! Vem skulle inte bli glad för det? Bilden ovan är förresten tagen av Linda Falzarano och föreställer Johnny när han var sexton år gammal.

av Ika Johannesson

2012-12-11

Kommentera