Right Next Door To Hell

  

Detta är Slash egenkomponerade smiley. No joke! Den avslutar varje inlägg på hans Twitter, med tillhörande glad eller sur mun. Först fattade jag inte vad den där plutten under munnen skulle vara, men skrollade ner i feeden och fick veta att Slash själv inte rökt på fyra år, men: " My avatar still smokes because he makes his own choices." Jag är nu kär i Slash.

Det enda jobbiga med all den här informationen är att jag upptäckte smileyn på reklambranschtidningen Dagens Medias hemsida - inte för att jag följer Slash på twitter. Och anledningen till att Dagens Media hade en bild på Slash twitterfeed är att han fått en stock Skruf-snus levererat till sin loge på spelningen i Stockholm nyligen. Av en marknadschef som läst på Slash twitter att han var snussugen, och sett till att Slash fick sig lite göttigt sponssnus. Varpå Slash tackar marknadschefen på twitter med namn, samt taggar snusmärket. Allt detta säger så mycket om samtiden och mig själv just nu att det är outhärdligt.

av Ika Johannesson

2013-02-25

Det går ej att kommentera.